Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

AMSTERDAM

Hoogte Kadijk 418 - 1018 BW
€ 900.000 k.k.
foto 1 Hoogte Kadijk

Contactpersoon


John Korver profile image

John Korver
Real estate agent

+31 6 23 21 84 94
welkom@korvermakelaars.nl

Description

Project Hoogte Kadijk 410-418 GEB Villa

Op de grens van Amsterdam Centrum en Oost bieden wij Project “GEB Villa” aan. Vijf hoogwaardig afgewerkte vernieuwbouw appartementen, voorzien van alle denkbare luxe, gelegen in een voormalig pand van het Gemeente-Energie Bedrijf Amsterdam.

De locatie
De GEB-villa van Berlage is gelegen pal tegenover de oude gerestaureerde Kazernes aan de Sarphatistraat, op de hoek met de Hoogte Kadijk. Het Entrepotdok en de Plantagebuurt met diverse gezellige horecagelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Op steenworp afstand vindt u onder andere Artis, de Hortus, de Dappermarkt en het Tropenmuseum. Schuin tegenover de villa zit een Albert Heijn en de auto parkeert u voor de deur. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand en treinstation Amsterdam Centraal is slechts tien minuten fietsen.

Vijf appartementen:
De appartementen variëren van 140 tot 168m², zijn allen gelegen op de begane grond en voorzien van bijzonder veel smaakvolle details. De keuken is naar eigen smaak te kiezen, alle benodigde aansluitingen zijn door verkoper aangelegd. Het karakteristieke pand kenmerkt zich door haar fraaie raampartijen die zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Bij de afwerking is alleen gekozen voor de meest fraaie materialen.

Indeling:
Hoogte Kadijk 410
Begane grond
Entree, hal met toegang tot toilet met fontein en de woonkamer. De unieke woonkamer heeft bijzonder veel licht door de hoekligging en de plafondhoogte van bijna 3,5 meter. De woonkamer is voorzien van een rustieke eikenhouten visgraat vloer en alle aansluitingen zijn klaargemaakt om naar eigen smaak een open keuken te plaatsen. De eerste slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer. Via een open trap is er toegang tot het souterrain.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers. Centraal gelegen badkamer voorzien van ligbad (Corian/Solid Surface), inloop regendouche, dubbele wastafel (Corian/Solid surface) en luxe keramische tegels. Ook het souterrain is voorzien van een toilet met fontein. Tot slot beschikt deze verdiepingsvloer over een praktische wasruimte met de daarvoor benodigde aansluitingen.

Hoogte Kadijk 412
Entree, toilet met fontein. U komt de riante woonkamer binnen met bijna 3,3m plafondhoogte. De woonkamer is voorzien van een prachtige, niet behandelde, eikenhouten visgraat vloer. Het appartement is voorzien van alle benodigde aansluitingen voor de keuken die naar eigen wens te plaatsen is. Vanuit de woonkamer is er middels een trap toegang tot een tussenkamer en het souterrain.

Souterrain
Hal met bijzonder veel bergruimte. Toilet met fontein. De ruime slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met ligbad(Coria /Solid Surface), inloop regendouche, dubbele wastafel (Corian/Solid Surface).

Hoogte Kadijk 414
Entree, hal met toegang tot het toilet met fontein en de woonkamer. Riante woonkamer met een plafondhoogte van ca. 3,3m. Twee ruime slaapkamers zijn middels fraaie zwartstalen deuren te bereiken. De masterbedroom is voorzien van een fraaie op maat gemaakte walk-in closet en eigen badkamer voorzien van ligbad (Corian/Solid Surface), dubbele regendouche en een dubbele wastafel (Corian/Solid Surface). Vanuit de woonkamer heeft u middels een trap toegang tot het souterrain.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal en is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een kast met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Tot slot beschikt dit appartement over een home cinema.

Hoogte Kadijk 416
Entree, hal met toegang tot het toilet met fontein en de woonkamer. De lichte woonkamer is ruim opgezet en beschikt over drie grote raampartijen. Aan de voorzijde zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een tweede hal met entree naar de twee slaapkamers. De masterbedroom is riant te noemen en beschikt over een tussenkamer en prachtige luxe open badkamer met stand alone ligbad (Corian/Solid Surface), dubbele regendouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal en is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Via een open trap is er toegang tot een derde kamer in het souterrain. Deze kamer is goed te gebruiken als werk-, hobby- of studeerkamer.

Hoogte Kadijk 418
Fraaie entree middels twee openslaande deuren. Hal met prachtige stalen deuren die u toegang geven tot de riante woonkamer. De woonkamer heeft een hoekligging wat zorgt voor veel natuurlijk licht. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige rustieke eikenhouten visgraat vloer. De drie slaapkamers zijn ruim opgezet. De grote badkamer is voorzien van een ligbad (Corian/Solid Surface), regendouche en dubbele wastafel. De tweede badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel. Het toilet is bereikbaar vanaf de hal.

Hoogte Kadijk
Toen buiten de oude zeedijk (St. Antoniesdijk) veel land was aangeslibd, werd een zomerkade of kadijk aangelegd. Oorspronkelijk sprak men van de nieuwe zeedijk, maar die raakt naderhand in onbruik. Bij een verdere verhoging van deze nieuwe dijk sprak men van de Laagte en de Hoogte van de Kadijk. De Tussen Kadijken heette tot 1943 Korte Kerkstraat. Deze ligt namelijk in het verlengde van de Plantage Kerklaan, maar is daar nimmer mee verbonden geweest.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Erfpacht
Recht van erfpacht, algemene bepalingen 2000 zijn van toepassingen. Het huidige tijdvak loopt tot 15-09-2068 en de canon per appartement (fiscaal aftrekbaar) vindt u hieronder, er is sprake van jaarlijkse indexering.
Hoogte Kadijk 410: € 6.598,90 per jaar
Hoogte Kadijk 412: € 6.322,30 per jaar
Hoogte Kadijk 414: € 5.769,10 per jaar
Hoogte Kadijk 416: € 7.231,13 per jaar
Hoogte Kadijk 418: € 5.729,59 per jaar

Gebruikte materialen:
- Baden, wastafels en wc’s zijn van Corian / Solid Surface (Design)
- Kranen zijn van Hotbath (Italiaans design)
- Tegelwerk is van Porcelanosa en is keramisch uitgevoerd
- Houten vloeren (visgraat/Hongaarse punt) op diverse manieren behandeld
- Deurbeslag van Buster & Punch (Engels design)
- Extra hoge design deuren
- Lichtplan van Maretti voorzien van tastdimmers
- Spiegels in badkamers voorzien van ledverlichting en spiegelverwarming
- Alle woon- en slaapkamers zijn voorzien van kabel- en internetaansluiting
- Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming met Nest Thermostaat
- Vrijwel alle appartementen zijn voorzien van video intercom
- Alle appartementen beschikken over energielabel A
- Servicekosten VVE nader te bepalen
- Projectnotaris Hartman LMH

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contactpersoon


John Korver profile image

John Korver
Real estate agent

+31 6 23 21 84 94
welkom@korvermakelaars.nl

features

Transfer of ownership
price
€ 900.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
benedenwoning
Building type
Construction period
1905
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
140 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
620 m3
Plot size
m2
Download brochure
Contact us

Korver makelaars o.g.

Stationsweg 12
3641RG Mijdrecht


+31 297 250 421


welkom@korvermakelaars.nl

VIDEOS

Video Hoogte Kadijk 418

PHOTOS